Receptas vegetariškas, be gliuteno, pH arti neutralaus, skonis 9/10, 2 porcijos, gamyba ~ 15min
Špinatai
Įvairūs žalumynai
2 Agurkai
3 Pomidorai
Saujelė Saulėje Džiovintų Pomidorų
1 Raudonasis Svogūnas
6 Pievagrybiai
Ožkos sūrio gabaliukas (~100g)
Moliūgų sėklos
Himalajų druska
Kokosų aliejus
Ant kokosų aliejaus pakepiname raudonuosius svogūnus ir pievagrybius, pagardiname druska. Smulkiais gabaliukais supjaustome saulėje džiovintus pomidorus, pomidorus, agurkus. Į lėkštes sudedame žalumynus ir špinatus, tada agurkus ir pomidorus, tada saulėje džiovintus pomidorus ir pakepintus svogūnus bei pievagrybius, o pačiame viršuje padedame pusiau (išilgai) perpjautą ožkos sūrio gabalėlį. Pabarstome moliūgų sėklomis. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą